Com es prepara una Copa del Món

Cada any es celebra la Copa del Món d’Espasa Femenina a la ciutat de Barcelona, i com cada any no ens ho volem perdre. Hi ha moltíssima gent implicada, directori tècnic, àrbitres, i un bon munt de voluntaris que ajuden a la preparació i al correcte funcionament de la competició. Ha estat un cap de setmana molt mogut amb moltíssimes tiradores de diferents països. És tot un luxe poder veure com entrenen i com es preparen per a aquesta competició internacional, independentment de la modalitat que sigui.

Aquí us deixo els resultats del torneig:

Individual

  1. SUN Yiwen (CHN)
  2. EMBRICH Irina (EST)
  3. GORAM Melissa (FRA)
  4. SZASZ Emese (HUN)

 

Equips

  1. Xina
  2. Estonia
  3. Rússia

A continuació podeu veure lo complicat que és realitzar el muntatge (i després el desmuntatge) d’un esdeveniment com aquest. Aquest vídeo és propietat de la Marina Ojeda, que va poder fer un timelapse de dos minuts de la preparació de la pista principal.