Ja és aquí el Trofeu Sant Jordi!

Aquest cap de setmana al Pavelló Esportiu La Mar Bella es donaran cita l’esgrima més jove i més internacionals al Trofeu Internacional Sant Jordi. Aquesta competició pertany al Circuit Europeu Sub14. Encara aquesta denominació és open a tot el món, per tant podrem gaudir de participació de països com Qatar, Algeria o Estats Units a més de les grans potències en aquest esport com França, Hongria o Italia entre altres. Aquest cap de setmana podrem gaudir de la participació de més de 300 esportistes de gairebé més de 16 nacionalitats diferent.

Aquesta categoria reuneix al futur de l’esgrima no tan sols nacional, sinó també internacional. I que millor context que la gran festa nacional de Sant Jordi per reunir a tots els esgrimistes a nivell europeu. Aquesta competició, es una de les poques d’aquest nivell que acullen les 6 modalitats de l’esgrima totes juntes al mateix temps, per tant podrem gaudir de totes les armes (espasa, sabre i floret) tant en la categoria masculina com la femenina.

La competició començarà a les 14.00 de la tarda del Dissabte 22 i es desenvoluparà durant tot el cap de setmana, fins després de l’hora de dinar del diumenge 23, quan estan previstes les finals de totes les armes.

Gràcies a l’organització de la Real Federación Española de Esgrima, la Federació Catalana d’Esgrima, L’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’UFEC, gaudirem d’un espectacle esportiu impressionant.

Una oportunitat única per poder veure la millor esgrima internacional a casa nostra!