Poule i final de temporada al Club

El proper dia 31 de Juliol celebrarem el final de temporada al Club. I quina millor manera de fer-ho que tirant entre nosaltres? És per això que per a acabar la temporada realitzarem una petita competició oberta. I què vol dir “oberta”? Doncs que no tancarem les portes a ningú i que ho celebrarem amb tota la gent que hi vulgui assistir-hi! Alumnes, familiars d’alumnes, apassionats de l’esgrima… I evidentment tots els esgrimistes d’altres clubs d’arreu de Catalunya! Tots esteu convidats a tirar i animar!

També ho celebrarem amb un pica-pica posterior per acabar de comentar com ha anat la competició i la temporada. Així que esteu convidats! Cadascú pot portar alguna cosa per menjar o beure, el club evidentment portarà cosetes perquè no ens morim de gana!

Informació

Què? Competició oberta de celebració de final de temporada i pica-pica posterior. No farem servir material elèctric, a posteriors esdeveniments segurament si!

Quan? Dia 31 de Juliol.

A on? A on realitzem les sessions d’esgrima al Club, el gimnàs del CEIP Bages, al Carrer de la Sèquia 55, a Manresa.

Qui? Tothom per tirar i/o animar.

Categoria absoluta amb possibilitat de fer altres categories si ve gent de diferents edats.

Cal portar la jaqueta d’esgrima, la resta de material ja el cedim nosaltres! I si us voleu quedar al pica pica podeu portar alguna cosa per compartir.

Per qualsevol altra informació que necessiteu de com arribar-hi podeu contactar amb nosaltres a través de la web del club o l’adreça de correu esgrima.manresa@gmail.com

Us hi esperem!!!