Dia Mundial de l’Esgrima

Avui dia 9 de Setembre és el Dia Mundial de l’Esgrima. La Federació Internacional del nostre esport ha realitzat diferents actes socials per a promoure l’esgrima, amb el motiu d’aquest any 2017, la “Solidaritat“.  Solidaritat que ha volgut que estigui molt present en el nostre esport, amb els nostres esportistes, entrenadors, fans i tots aquells que formem part de l’esgrima. Podeu llegir la notícia al següent enllaç.

 

Des del nostre club entenem que és molt important donar a conèixer i fomentar un esport que tant sovint és desconegut per a la societat. I aprofitant el motiu d’aquest any de la FIE (Federació Internacional d’Esgrima), la “Solidaritat”, el proper divendres dia 15 de Setembre farem un dia de portes obertes a la nostra sala per a tothom que vulgui conèixer el nostre esport. Així doncs oferirem classes d’iniciació gratuïtes que es realitzaran amb els nostres esportistes, i durant els horaris que tenim segons els grups d’edat:

 

Menors de 12 anys: de 18 a 19h.

Entre 12 i 18 anys: de 19 a 20h.

Adults: 20 a 21h.

 

89270-fie_fencingday1