Primera equipació del Club!

Properament tindrem l’equipació del nostre club com a complement per a les nostres competicions. Això ha sigut possible gràcies a un disseny interessant i l’ajuda d’una empresa externa que s’encarrega de la producció d’equipacions personalitzades.

 

És una opció que no és obligatòria pels socis del club, és opcional i per tant ningú està obligat a comprar-la. No obstant ens demanen un mínim de 10 unitats per a fer la primera comanda, en endavant ja podrem anar demanant poc a poc (tot i que aconsellen agrupar les comandes). Els alumnes que vulguin tenir una s’haurien de posar en contacte amb nosaltres a través de la secció de contacte o de l’adreça de correu electrònica esgrima.manresa@gmail.com

 

Per a saber la vostra talla només cal que aneu a la web del proveïdor a través del següent enllaç i consultar-ho a on posa “Jaqueta Xandall”, a la corresponent part de masculina o femenina, i ens feu arribar aquesta informació per a la comanda.

 

Moltes gràcies, salut i molta esgrima!