Bona feina als resultats de M10 i M12 amistosos!

Aquest dissabte hem pogut gaudir d’una bona sessió de competició amistosa amb l’Escola Hongaresa d’Esgrima. Els nostres joves tiradors han disputat un ajustat torneig a on finalment s’ha vist reflectida la bona feina de treball a classe.

Els joves germans, Alejandro Román i Adrián Román s’han endut les primeres posicions a les seves categories. En Jordà Montalà, també de l’escola, s’ha endut la segona posició. Destaquem també la bona feina de l’Abril Dolado, en Bernat Vilaseca i la Mariona Sanahuja, tots aconseguint victòries a la seva primera competició. En especial agraïm tot el suport dels pares que han vingut a acompanyar als seus fills i els han animat en tot moment. I també el suport de la jove tiradora Xènia Dolado que per lesió no ha pogut participar i ha pogut veure tota la competició.

Aquests bons resultats no han de fer que ens relaxem, ja que es tracta només d’una competició amistosa que ha de servir com a un entrenament extra. Queda molta feina per endavant i en poc comencen les competicions més importants. Aquest vespre es disputen els absoluts d’oci i demà els M14 i els absoluts de competició. Molta sort a tots! Seguim endavant Manresa!