Horaris de Nadal

Aquestes festes l’esgrima està més present que mai a la capital del Bages. I es que el nostre club continua les classes durant les vacances de Nadal. Els dies 27 i 29 de Desembre i el proper dia 3 de Gener tindrem obert per a continuar amb els nostres entrenaments. Els pares d’alumnes que hagin demanat material d’esgrima al Pare Nöel esteu d’enhorabona ja que ha passat amb regals molt d’hora per la sala, així que poseu-vos en contacte amb nosaltres. A continuació podeu veure un recull dels dies que podeu entrenar i els dies en els que la sala estarà tancada:

 

  • Divendres dia 22 de Desembre tancat
  • Dilluns dia 25 de Desembre tancat
  • Dimecres dia 27 de Desembre obert
  • Divendres dia 29 de Desembre obert
  • Dilluns dia 1 de Gener tancat
  • Dimecres dia 3 de Gener obert
  • Divendres dia 5 de Gener tancat

 

Que passeu unes bones vacances de Nadal i una feliç entrada d’any 2018!