Concurs “No et quedis sense guant”

Ara ho tens molt fàcil!
Sortegem dos guants d’esgrima!

Si tens entre 6 i 14 anys:

Has de fer un dibuix que tingui relació amb l’esgrima: la nostra classe, alguna competició a la que hagis participat, els profes o qualsevol cosa que representi o formi part del nostre apassionant esport! Ens el pots entregar en mà o ens el pots enviar a la següent adreça de correu electrònic: esgrima.manresa@gmail.com

Tens fins el dia 30 de Novembre de 2018.  Entre tots els dibuixos que ens envieu triarem un i la penjarem a la nostra web! El dibuix guanyador s’endurà un d’aquests fantàstics guants PBT de 350N, que es pot rentar i amb el palmell anti-relliscant, per a que puguis practicar còmodament el teu esport! No et quedis sense el teu guant!

T’agrada? Ara pot ser teu!

No en tens prou? Emporta’t un guant en un concurs obert a tothom!

Has de fer una fotografia que tingui a veure amb el nostre esport. Sigues original i busca el moment! Un combat o un duel, una competició, els valors, els sentiments que provoquen  l’esgrima, la formació i l’aprenentatge, el respecte… Ens la pots enviar a la següent adreça de correu electrònic: esgrima.manresa@gmail.com

 Tens fins el dia 30 de Novembre de 2018. Entre les fotos rebudes seleccionarem una i la penjarem a la nostra web! La fotografia guanyadora s’endurà un d’aquests meravellosos guants PBT de 350N, que es pot rentar i que serveix per a competició!

No et quedis sense!