Campionat de Catalunya M11 i M13

El primer gran esdeveniment de la temporada va arribar el dia 5 de Juny de 2021. Es va disputar el Campionat de Catalunya M11 i M13. Els més joves de l’esgrima catalana van poder participar novament a una festa de l’esgrima. La competició M13 va ser individual i també per equips.

En el nostre cas, no vam poder realitzar la competició per equips, però si que vam poder formar part d’aquest gran esdeveniment a la competició individual, comptant amb la presència de: Arnau Pérez, Marcel Sanahuja i Mariona Sanahuja.

En quant a la fórmula de la competició, va ser novament mixta, ajuntant a nois i noies en una única competició. Aquest cop si que va haver-hi distinció entre les categories, M11 i M13.

Competició M11

Els nostres petits tiradors de la competició M11, Marcel Sanahuja i Arnau Pérez, van poder gaudir i realitzar una bona competició. Desgraciadament els dos van patir dues lesions que els van condicionar. A la propera segur que estareu millor i podreu donar-ho tot! És una llàstima també que la nostra jove promesa, Alejandro Román, no va poder participar a la competició al haver-se de quedar confinat a casa. Ja vindran més competicions, molts ánims a tots i enhorabona a organitzadors i participants!

Competició M13

En quant a la competició M13 mixta, la participació de la gran tiradora Mariona Sanahuja ens va donar una gran alegria. Mariona va poder quedar primera del resultat femení i tercera de la competició mixta. Enhorabona Mariona!

Sabre Femení M13 Individual

Resultats:

1. 🥇 Mariona Sanahuja (SHM)
2. 🥈 Eleonora Azirova (SAM)
3. 🥉 Gemma Serrano (SAM)

A continuació els resultats:

Resultats Campionat de Catalunya

Sabre Mixte M11 Individual
Sabre Mixte M13 Individual

Fotografies de les competicions

Fotografies realitzades per Susana del Castillo (@su.dck.sport a Instagram) per a la Federació Catalana d’Esgrima i cedides al Club d’Esgrima SH de Manresa.