Campionat de Catalunya M15

Tot estava preparat per a la gran competició autonòmica de la temporada, el Campionat de Catalunya M15. Una vegada més, el nostre club organitzava un esdeveniment tant important com aquest. Sempre és complicat haver-ho d’organitzar tot per a una nova festa de l’esgrima, però vam tenir la sort de comptar amb voluntaris que ho van fer possible! Sense vosaltres això no s’hagués pogut fer! Tanmateix, aquest esdeveniment és un èxit per part de la Federació Catalana d’Esgrima i de tots els clubs i entitats que hi van participar.

Dissabte pel matí es va celebrar la primera competició, espasa per equips, i al finalitzar, la segona, espasa individual. Per la tarda va ser el torn de les armes de convenció: floret i sabre, primer per equips i després individual.

Competició per equips

Com de costum el nostre club va poder participar a la competició de sabre. Vam poder oferir dos equips: un femení i un masculí. Les noies que van formar part de l’equip i van representar Manresa van ser: Mariona Sanahuja, Abril Dolado i Xènia Dolado. Els nois que van representar al club a la competició per equips: Adrián Román, Alejandro Román, Bernat Vilaseca i Mallol Vall.

Les noies van guanyar la seva primera trobada contra l’escola de Barcelona (CEEHEB) amb un resultat de 45 a 35. Es van enfrontar a la final contra l’equip més fort, l’equip EHB de Badalona. Van lluitar molt bé però els hi va faltar una mica per a poder alçar-se amb la victòria, van perdre 45 a 37. De totes maneres és un orgull poder comptar amb aquestes joves lluitadores que han aconseguit proclamar-se subcampiones de Catalunya! Enhorabona noies!

En quant als nois, l’equip va realitzar una molt bona feina al guanyar a la final contra l’equip del SAM de Barcelona, amb un total de 45 a 26, emportant-se la primera posició! Enhorabona campions de Catalunya de la temporada!

Sabre Femení Equips M15

SHM 🥈🏆 Subcampiones de Catalunya:

🥈 Mariona Sanahuja
🥈 Abril Dolado
🥈 Xènia Dolado

Sabre Masculí Equips M15

SHM 🥇🏆 Campions de Catalunya:

🥇 Mallol Vall
🥇 Bernat Vilaseca
🥇 Alejandro Román
🥇 Adrián Román

Competició individual

A la competició individual tots van fer una feina fantàstica, i van poder demostrar del que són capaços. Per les noies, Abril Dolado es va endur una tercera posició al podi! La seva germana Xènia Dolado es va quedar a les portes de pujar al podi al quedar en cinquena posició i la jove debutant en aquesta categoria, Mariona Sanahuja, va acabar en una memorable vuitena posició.

Els nois van lluitar força bé a l’individual, esforçant-se molt en cada tocat. Adrián Román va pujar a recollir la primera posició de la competició, al proclamar-se campió de Catalunya! Mallol Vall va aconseguir una tercera posició al podi al caure amb el seu company d’equip, Adrián. Bernat Vilaseca també va fer molt bona feina al acabar setè, Alejandro Román vuitè i Yuri Izquierdo desè. Enhorabona a tots els participants, en especial a tots aquells que van lluitar fins al final!

Sabre Femení M15 Individual

Resultats:

1. 🥇 Elia Obon (EHB)
2. 🥈 Iria Ortiz (EHB)
3. 🥉 Laia Martín (EHB)
3. 🥉 Abril Dolado (SHM)

Sabre Masculí M15 Individual

Resultats:

1. 🥇 Adrián Román (SHM)
2. 🥈 Mateo Urgellés (SAM)
3. 🥉 Oriol Argimon (EHB)
3. 🥉 Mallol Vall (SHM)

És un orgull poder comptar amb nois i noies amb moltes ganes d’aprendre i disfrutar d’aquest esport tant bonic i alhora, a vegades, tant oblidat. Per a l’entrega de guardons, aquest cop no vam comptar amb cap representant de la ciutat de Manresa, però si de la Federació Catalana d’Esgrima. La competició es va desenvolupar de manera correcta al pavelló del “Vell Congost” de Manresa. Moltes gràcies a organitzadors, àrbitres, tècnics, voluntaris, pares i mares i representants per a fer-ho possible!

I en especial, moltíssimes gràcies novament a Susana del Castillo (@su.dck.sport a Instagram) pel recull de fotos impressionant que va fer i per donar visibilitat novament al nostre estimat esport! Moltes gràcies!

Resultats Campionat de Catalunya

Sabre Femení M15 Individual
Sabre Masculí M15 Individual

Fotografies de la competició

Fotografies realitzades per Susana del Castillo (@su.dck.sport a Instagram) per a la Federació Catalana d’Esgrima i cedides al Club d’Esgrima SH de Manresa.