Esgrima Escolar

Descobreix les nostres sessions que oferim a escoles i instituts. Material segur i adient. Aprenentatge de l'esgrima a nivell inicial i a través de les formes jugades.

Més Informació

Descobriu una altra manera de fer esport, divertida i plena d'emocions!

Què oferim?

Classes per nens i nenes des de la primària a la secundària. També hem realitzat tallers i monogràfics a docents, per a poder ensenyar esgrima i donar recursos metodològics de com poder oferir el nostre esport a dins de les sessions d’EF.

És segur?

Les nostres sessions estàn enfocades com una iniciació al nostre esport. Ens centrem principalment en les formes jugades i el nostre material és l’adequat per a les sessions a les escoles. La seguretat de l’alumnat va per davant de tot!

Què es necessita?

Per a poder demanar sessions o monogràfics a les escoles es pot fer a través de l’Ajuntament de Manresa o contactant directament amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o de la nostra adreça de correu electrònic, info@esgrima-manresa.cat

Daniel Bello
Director esportiu

Nosaltres

El nostre objectiu és el de fer crèixer l'esgrima a tot arreu. Volem que la gent pugui gaudir i aprendre aquest esport que tant ens apassiona. Perquè l'esport i l'esgrima formen part del camí i volem ser-hi al costat, ensenyant el que tant estimem.

+30

CENTRES ENS HAN TRIAT

+25

ANYS D'EXPERIÈNCIA

1 ó més

MONOGRÀFICS O MULTISESSIONS

+6 anys

PRIMÀRIA O SECUNDÀRIA

Material segur

Fem servir material adaptat per a primària i secundària. Treball de jocs que ajuden a descobrir el nostre esport i combats que posen a prova als alumnes. Una altra manera de fer esport de manera segura i emocionant!

Sabres d'escuma per a què les sessions siguin segures.

El teu Club d'Esgrima a la ciutat de Manresa! A on podràs practicar Esgrima com a esport, esgrima escènica i esgrima antiga. T'atreveixes a provar-ho?