Llicències

LLICÈNCIA FCE

Amb la llicència de la Federació Catalana d’Esgrima (FCE) et fas partícip de l’esport federatiu i reglat i es pot gaudir de tots els serveis que ofereix la federació per als seus membres. La Llicència inclou la mutualitat medico-esportiva amb cobertura en la pràctica responsable del nostre esport. Per a poder participar en qualsevol competició organitzada per la FCE, és totalment obligatori haver tramitat la llicència esportiva de la FCE.

 

VIGÈNCIA DE LA LLICÈNCIA

La vigència de la llicència va des del moment en què es formalitza la seva tramitació, fins a final de temporada. Per tant, no va per anys naturals, sinó per temporades esportives.

 

FORMALITZACIÓ DE LA TRAMITACIÓ DE LA LLICÈNCIA

La formalització de la tramitació de la llicència no és automàtica a la recepció de les dades de l’esportista en l’aplicació de Llicències, requereix inicialment de la validació per part de la FCE i seguidament el pagament de l’albarà per part del club. Una vegada rebut el pagament, requereix d’uns dies de marge per tal de fer algunes gestions administratives com per exemple donar d’alta a l’esportista de l’assegurança d’accidents medico-esportiva. Per tant, per poder participar en una competició oficial de la FCE és necessari haver tramitat la sol·licitud de llicència amb anterioritat a les 12h del dijous de la setmana anterior de la competició.

 

COM TRAMITAR LA SOL·LICITUD DE LLICÈNCIA DE LA FCE?

Els clubs afiliats a la FCE són els encarregats de tramitar la llicència als seus tiradors. En el nostre cas el Club d’Esgrima Sabre Hongarès de Manresa. Només us heu de posar en contacte amb algun dels nostres tècnics o entrenadors o enviar-nos un correu electrònic a la nostra adreça.

 

PREUS DE LA LLICÈNCIA

Aquests són els actuals preus de les llicències FCE (inclòs el preu acordat per a la Llicència Única):

Tiradors:

  • Absoluts 46,55€
  • M-20 (Menors de 20 anys) 38,84€
  • M-17 (Menors de 17 anys) 37,75€
  • M-14 (Menors de 14 anys) 27,81€
  • M-12 (Menors de 12 anys) 27,81€
  • M-10 (Menors de 10 anys) 27,81€

 

INSCRIPCIÓ A COMPETICIONS

La inscripció a cada competició del circuit té un cost de 10€. El límit de inscripció a una competició és el dimarts abans de la competició.

 

QUOTA DE COMPETICIÓ

Els tiradors es poden inscriure al Circuit Català tot tramitant la quota de competició. Aquesta dóna accés a totes les proves del Circuit Català que per categoria d’edat pugui accedir el tirador. La Quota té un preu de:

  • 25€ per les categories ABS, M20, M17 i M14.
  • 13€ per les categories M10 i M12.

 

Podeu consultar més informació a la web de la FCE.