Aquest cap de setmana també hem pogut veure bona esgrima de la mà dels nois de la categoria M17. Concretament aquest dissabte 27 de Març s’han donat cita a Reina Elisenda per a poder començar a sumar els primers punts del rànquing català.

Com a representants del club hem pogut comptar amb un total de sis tiradors. Adrià Segon, Biel Bringués, Èric Segon, Mallol Vall i Adrián Román. Tots ells han fet una fantàstica feina, demostrant que poden competir a un molt bon nivell. Adrià Segon ha quedat en quinzena posició al caure eliminat pel seu company de club Mallol Vall. Biel Bringuès ha fet molt bona feina però ha caigut a directes amb Mateo Urgellés del SAM. Èric Segon ha arribat a final de 8 però ha caigut amb Pere Llanas, que no li ha deixat molta opció. Mallol Vall s’ha enfrontat al seu company de club també a final de 8, Adrián Román, qui finalment s’ha endut la victòria. A semifinals Adrián ha pogut sortir vencedor del seu duel amb Pere Llanas del EHB. Finalment el nostre jove tirador ha pogut enfrontar-se a la final amb Asier Olangua, del SAM, qui s’ha endut la victòria en aquesta categoria i a la categoria Absoluta.

Enhorabona a Adrián Román per a la seva segona posició i a tots els participants per tota la feina ben feta! Ara cal seguir treballant per a poder millorar!

A continuació els resultats: