Activitats per a escoles

Oferim a les escoles la possibilitat de donar a conèixer i practicar l’esgrima des d’una vessant lúdica i formativa, d’acord amb l’àmbit de l’esport escolar. Això ho fem ja sigui amb una o vàries sessions de promoció, o dins d’una unitat didàctica de la pròpia escola. Tenim experiència en aquest sentit ja que actualment estem treballant tant a activitats puntuals de promoció en diferents escoles com a activitats extraescolars i unitats didàctiques dins l’horari lectiu a Barcelona.

L’esgrima és un esport que, per les seves característiques, incideix en molts aspectes formatius de la persona. La seva pràctica implica el desenvolupament integral del practicant, incidint en aspectes físics, cognitius i actitudinals.

 

001002003

El material que fem servir és sempre l’adequat segons l’edat. Amb els més petits, i fomentant sobretot l’esgrima d’una manera lúdica, fem servir sabrescumes, sabres d’escuma adients que, a més, són aptes per a totes les edats.

També fem servir material de plàstic (caretes i sabrettos) per tal d’ensenyar l’esgrima de manera tècnica i tàctica evitant fer servir les armes més pesades de ferro.

 

Per últim, fem servir material de competició pels més grans, així poden aprendre l’esgrima de competició i d’oci com realitzem al nostre club. Qualsevol de les opcions és vàlida per aprendre un esport diferent i passar-s’ho d’allò més bé!

Si voleu més informació només us heu de posar en contacte amb nosaltres a través de la nostra web o enviant-nos un correu electrònic a l’adreça esgrima.manresa@gmail.com