Esgrima per a cinema i teatre

L’esgrima ha estat present en el món del cinema i del teatre des dels seus inicis. Hi ha multitud d’obres de teatre, com la recent Scaramouche de Dagoll Dagom, a on es realitzen escenes de combat amb i sense espases. I no només ens quedem aquí, al món del cinema hi han infinitat de pel·lícules a on podem trobar duels amb armes blanques, ja siguin les tradicionals espases, florets i sabres, com a les més fantàstiques armes de ciència ficció.

És per això que també oferim la possibilitat de formar a futurs actors i actrius en l’art de fer servir una espasa o un sabre. Comptem amb l’experiència com a formadors d’esgrima esportiva i de coreografies d’esgrima per a cinema i teatre. Portem anys en aquest sector, assessorant i treballant colze a colze amb una de les escoles de cinema més prestigioses de Barcelona, Plató de Cinema. També hem pogut ajudar a la creació d’espots televisius, videobooks i curtmetratges amb escenes d’esgrima.

Així que si sou escoles de formació d’actors de teatre o de cinema, i voleu més informació només heu de contactar amb nosaltres a través de l’adreça electrònica esgrima.manresa@gmail.com o a través del formulari de contacte de la nostre web.