TNR Sant Jordi M15 2021

El passat dissabte dia 17 d’Abril de 2021 es va disputar a la localitat de Sabadell el tradicional torneig Sant Jordi, campionat d’esgrima que aplega a esportistes de tot el país. Es tracta d’un TNR (Torneo Nacional de Ranking), amb el component de ser Open (obert a esportistes d’altres països). Aquest any, per la pandèmia, no hem pogut gaudir de tiradors d’altres nacionalitats, però hi ha hagut molt bona acollida, amb més d’una quarentena de participants en Sabre Masculí.

La competició s’ha desenvolupat amb força intensitat. El nostre club comptava amb la participació de Mallol Vall i Adrián Román. Aquestes dos joves promeses han lluitat amb passió i coratge i han destacat a les seves posicions. Mallol Vall s’ha endut una onzena posició al caure a taula de 16. El jove Adrián Román s’ha endut una merescuda tercera posició pujant al podi d’aquesta distingida competició.

Enhorabona a tots els participants i organitzadors, estem encantats de poder disputar una competició així!

Donem també l’enhorabona i la nostra infinita gratitud a Susana del Castillo (a Instagram @su.dck.sport) per les fantàstiques fotos que va realitzar de l’esdeveniment!

A continuació els resultats:

TNR Sabre Masculí M15

Resultats:

1. 🥇 David Sagardi (CEB-M)
2. 🥈 Mateo Urgellés (SAM-B)
3. 🥉 Adrián Román (SHM / EHB - B)
3. 🥉 Manuel Ramón (CEST-AV)