Esgrima

Esportiva

Descobreix l'esgrima esportiva a la modalitat de sabre. Inicia't ara amb nosaltres i posa't a prova amb aquest gran esport!

Coneix el nostre esport a fons, tot el que necessites saber per a iniciar-te en l'apassionant món de l'esgrima.
No et quedis sense plaça amb nosaltres i aprofita ara per descubrir un esport tant elegant com complert.

Què és?

L’esgrima és un esport de combat en el que s’ha d’aconseguir tocar a l’adversari amb una espasa. Els practicants del nostre esport reben el nom d’esgrimistes o tiradors. És un esport individual, tot i que també hi han competicions per equips.

És segur?

Prioritzem la seguretat pel davant de tot. Disposem de material de protecció per a les nostres sessions, entrenaments i combats. Al contrari del que es creu, l’esgrima és un esport molt segur ja que no hi ha contacte directe.

Què necessito?

La primera classe és gratuïta, vine a provar i descobreix el nostre esport de la millor manera. Només cal que portis roba d’esport, per a la classe de prova el material te’l deixem nosaltres. No hi ha requisits previs, només moltes ganes de voler aprendre!

Daniel Bello
Director esportiu

Nosaltres

El nostre objectiu és el de fer crèixer l'esgrima a tot arreu. Volem que la gent pugui gaudir i aprendre aquest esport que tant ens apassiona. Perquè l'esport i l'esgrima formen part del camí i volem ser-hi al costat, ensenyant el que tant estimem.

+50

SOCIS DEL CLUB

+30

ANYS D'EXPERIÈNCIA

3

MANERES DE PRACTICAR

3

NIVELLS DIFERENTS

Iniciació

Un punt de partida, no cal experiència prèvia. Classes per a nens, joves i adults. Les nostres sessions d’iniciació són divertides i enriquidores, aprèn mentres t’ho passes bé!

Avançat

Sessions de pràctica de tècnica i tàctica pels més avançats. Classifiquem per edats i el principal objectiu és la continua pràctica i l’aprenentatge per a assolir un bon nivell esportiu.

Perfeccionament

Pels més experimentats o els que volen participar en competicions. Perfeccionar la tècnica és sovint tornar enrere, pulir errors i seguir treballant per a millorar i adquirir el millor nivell.

ESGRIMA SHM

El teu Club d'Esgrima a la ciutat de Manresa! A on podràs practicar Esgrima com a esport, esgrima escènica i esgrima antiga. T'hi atreveixes?