Activitats

Què fem al club?

Descobreix les nostres activitats, què fem i tot el que mou l'esgrima a la capital del Bages. Esgrima com a esport, com a cultura i com a una experiència única. Demana més informació sobre les nostres sessions!

Esgrima Esportiva

Esgrima Antiga

Esgrima a les escoles

Esgrima Teatral

Daniel Bello
Director esportiu

Nosaltres

El nostre objectiu és el de fer crèixer l'esgrima a tot arreu. Volem que la gent pugui gaudir i aprendre aquest esport que tant ens apassiona. Perquè l'esport i l'esgrima formen part del camí i volem ser-hi al costat, ensenyant el que tant estimem.

+50

SOCIS DEL CLUB

+25

ANYS D'EXPERIÈNCIA

3

MANERES DE PRACTICAR

3

NIVELLS DIFERENTS

Iniciació

Un punt de partida, no cal experiència prèvia. Classes per a nens, joves i adults. Les nostres sessions d’iniciació són divertides i enriquidores, aprèn mentres t’ho passes bé!

Avançat

Sessions de pràctica de tècnica i tàctica pels més avançats. Classifiquem per edats i el principal objectiu és la continua pràctica i l’aprenentatge per a assolir un bon nivell esportiu.

Perfeccionament

Pels més experimentats o els que volen participar en competicions. Perfeccionar la tècnica és sovint tornar enrere, pulir errors i seguir treballant per a millorar i adquirir el millor nivell.

ESGRIMA SHM

El teu Club d'Esgrima a la ciutat de Manresa! A on podràs practicar Esgrima com a esport, esgrima escènica i esgrima antiga. T'hi atreveixes?