Esgrima

Escolar

Descobreix les nostres sessions que oferim a escoles i instituts. Material segur i adient. Aprenentatge de l'esgrima a nivell inicial i a través de les formes jugades.

Coneix el nostre esport a fons, tot el que necessites saber per a iniciar-te en l'apassionant món de l'esgrima.
No et quedis sense plaça amb nosaltres i aprofita ara per descubrir un esport tant elegant com complert.

Què oferim?

Classes per nens i nenes des de la primària a la secundària. També hem realitzat tallers i monogràfics a docents, per a poder ensenyar esgrima i donar recursos metodològics de com poder oferir el nostre esport a dins de les sessions d’EF.

És segur?

Les nostres sessions estàn enfocades com una iniciació al nostre esport. Ens centrem principalment en les formes jugades i el nostre material és l’adequat per a les sessions a les escoles. La seguretat de l’alumnat va per davant de tot!

Què necessito?

Per a poder demanar sessions o monogràfics a les escoles es pot fer a través de l’Ajuntament de Manresa o contactant directament amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte o de la nostra adreça de correu electrònic, info@esgrima-manresa.cat

Material segur

El material que fem servir és l'adequat per a sessions d'iniciació a l'esgrima a través de les formes jugades. Enfatitzem en la seguretat de l'alumnat. Creiem que és important donar a conèixer l'esport d'una manera dinàmica, enriquidora i apte per a tothom. Els combats i els exercicis que es realitzen sempre es fan amb el material més adient, tant a primària com a secundària.

Sabres d'escuma per a la inciació a la tècnica i tàctica de l'esgrima, a través de les formes jugades.
Daniel Bello
Director esportiu

Nosaltres

El nostre objectiu és el de fer crèixer l'esgrima a tot arreu. Volem que la gent pugui gaudir i aprendre aquest esport que tant ens apassiona. Perquè l'esport i l'esgrima formen part del camí i volem ser-hi al costat, ensenyant el que tant estimem.

+35

CENTRES ENS HAN TRIAT

+30

ANYS D'EXPERIÈNCIA

1 ó més

MONOGRÀFICS O MULTISESSIONS

+6 anys

PRIMÀRIA O SECUNDÀRIA

Iniciació

Un punt de partida, no cal experiència prèvia. Classes per a nens, joves i adults. Les nostres sessions d’iniciació són divertides i enriquidores, aprèn mentres t’ho passes bé!

Avançat

Sessions de pràctica de tècnica i tàctica pels més avançats. Classifiquem per edats i el principal objectiu és la continua pràctica i l’aprenentatge per a assolir un bon nivell esportiu.

Perfeccionament

Pels més experimentats o els que volen participar en competicions. Perfeccionar la tècnica és sovint tornar enrere, pulir errors i seguir treballant per a millorar i adquirir el millor nivell.

ESGRIMA SHM

El teu Club d'Esgrima a la ciutat de Manresa! A on podràs practicar Esgrima com a esport, esgrima escènica i esgrima antiga. T'hi atreveixes?