Esgrima

Teatral

Descobreix l'esgrima del cinema o del teatre. Aprèn a lluitar en escena amb els nostres monogràfics per a escoles, instituts de teatre o a qualsevol amateur o professional.

Coneix el nostre esport a fons, tot el que necessites saber per a iniciar-te en l'apassionant món de l'esgrima.
No et quedis sense plaça amb nosaltres i aprofita ara per descubrir un esport tant elegant com complert.

Què és?

L’ esgrima teatral o escènica és l’art de recrear combats amb espases de manera coreogràfica i segura. És també l’esgrima que es pot veure a les pel·lícules i els curtmetratges, amb l’objectiu d’entretindre i crear un espectacle visual i emocionant.

És segur?

Prioritzem la seguretat pel davant de tot. Disposem de totes les eines i la metodologia per a què les nostres sessions siguin segures. Estem sensibilitzats amb la situació actual de Covid19 i les nostres pràctiques sempre són segures.

Quan es pot fer?

Informa’t dels monogràfics que fem i les sessions que oferim a escoles i instituts de teatre i interpretació. Tot i que no oferim un curs anual, si que oferim diferents sessions per a actors, actrius o aficionats que vulguin provar.

Imatges cedides per Plató de Cinema, tots els seus drets reservats.
Daniel Bello
Director esportiu

Nosaltres

Portem anys d'experiència oferint esgrima escènica amb una base d'esgrima esportiva, per a tot tipus d'esdeveniments. Hem treballat amb escoles de cinema i d'interpretació i creiem que l'esgrima teatral, cinematogràfica o escènica és una expressió cultural que enriqueix la lluita o el conflicte representat amb armes d'època.

+50

SOCIS DEL CLUB

+30

ANYS D'EXPERIÈNCIA

3

MANERES DE PRACTICAR

3

NIVELLS DIFERENTS

Hola, em dic Iñigo Montoya. Tú vas matar el meu pare. Prepara't per morir.

Iñigo Montoya (The Princess Bride)

Iniciació

Un punt de partida, no cal experiència prèvia. Classes per a nens, joves i adults. Les nostres sessions d’iniciació són divertides i enriquidores, aprèn mentres t’ho passes bé!

Avançat

Sessions de pràctica de tècnica i tàctica pels més avançats. Classifiquem per edats i el principal objectiu és la continua pràctica i l’aprenentatge per a assolir un bon nivell esportiu.

Perfeccionament

Pels més experimentats o els que volen participar en competicions. Perfeccionar la tècnica és sovint tornar enrere, pulir errors i seguir treballant per a millorar i adquirir el millor nivell.

CLUB d'Esgrima
SH de Manresa

El teu Club d'Esgrima a la ciutat de Manresa! A on podràs practicar Esgrima com a esport, esgrima escènica i esgrima antiga. T'hi atreveixes?