Esgrima Teatral

Descobreix l'esgrima del cinema o del teatre. Aprèn a lluitar en escena amb els nostres monogràfics per a escoles, instituts de teatre o a qualsevol amateur o professional.

Información

¿Qué es?

La esgrima teatral o escénica es el arte de recrear combates con espadas de manera coreográfica y segura. Es también la esgrima que se puede ver en las películas y los cortometrajes, con el objetivo de entretener y crear una ilusión y un espectáculo visual y emocionante.

¿Es seguro?

Priorizamos la seguridad por encima de todo. Disponemos de todas las herramientas y la metodología para que nuestras sesiones sean seguras. Estamos sensibilizados con la situación actual de Covid19 y nuestras práctiques las hacemos en un entorno adecuado.

Quan es pot fer?

Infórmate de los monográficos que realizamos y las sesiones que ofrecemos a escuelas e institutos de teatro e interpretación. Aunque no ofrecemos un curso anual, sí que disponemos de diferentes sesiones enfocadas a actores, actrices o aficionados que quieran probar.

Imágenes cedidas por Plató de Cinema, todos sus derechos reservados.
Daniel Bello
Director esportiu

Nosotros

Portem anys d'experiència oferint esgrima escènica amb una base d'esgrima esportiva, per a tot tipus d'esdeveniments. Hem treballat amb escoles de cinema i d'interpretació i creiem que l'esgrima teatral, cinematogràfica o escènica és una expressió cultural que enriqueix la lluita o el conflicte representat amb armes d'època.

+45

SOCIS DEL CLUB

+25

ANYS D'EXPERIÈNCIA

3

MANERES DE PRACTICAR

3

nIVELLS DIFERENTS

iniciació

Un punt de partida, no cal experiència prèvia. Classes per a nens, joves i adults. Les nostres sessions d’iniciació són divertides i enriquidores, aprèn mentres t’ho passes bé!

AVANÇAT

Sessions de pràctica de tècnica i tàctica pels més avançats. Classifiquem per edats i el principal objectiu és la continua pràctica i l’aprenentatge per a assolir un bon nivell esportiu.

PERFECCIONAMENT

Pels més experimentats o els que volen participar en competicions. Perfeccionar la tècnica és sovint tornar enrere, pulir errors i seguir treballant per a millorar i adquirir el millor nivell.

El teu Club d'Esgrima a la ciutat de Manresa! A on podràs practicar Esgrima com a esport, esgrima escènica i esgrima antiga. T'atreveixes a provar-ho?