Esgrima Deportiva

Descobreix l'Esgrima Esportiva a la modalitat de sabre. Inicia't ara amb nosaltres i posa't a prova amb aquest gran esport!

Esport amb valors

L'Esgrima com mai l'havies vist!

Aprèn més

Coneix el nostre esport a fons i posa't a prova amb les nostres classes per a totes les edats.
No et quedis sense plaça i aprofita ara per descubrir un esport tant elegant com complert.

¿Qué es?

La esgrima es un deporte de combate en el que se ha de conseguir tocar al adversario con una espada. Los practicantes de nuestro deporte reciben el nombre de esgrimistas o tiradores. Es un deporte individual, aunque también hay competiciones por equipos.

¿Es seguro?

Priorizamos la seguridad por encima de todo. Disponemos de material de protección para nuestras sesiones, entrenamientos y combates. Estamos sensibilizados con la situación actual de Covid19 y nuestras prácticas son siempre seguras.

¿Qué se necesita?

La primera clase es gratuita, ven a probar y descubre nuestro deporte de la mejor manera. Sólo hace falta que lleves ropa de deporte, para la clase de prueba el material te lo dejamos nosotros. No hay requisitos previos, sólo ¡muchas ganas de querer aprender!

Daniel Bello
Director esportiu

Nosotros

El nostre objectiu és el de fer crèixer l'esgrima a tot arreu. Volem que la gent pugui gaudir i aprendre aquest esport que tant ens apassiona. Perquè l'esport i l'esgrima formen part del camí i volem ser-hi al costat, ensenyant el que tant estimem.

+45

SOCIS DEL CLUB

+25

ANYS D'EXPERIÈNCIA

3

MANERES DE PRACTICAR

3

nIVELLS DIFERENTS

iniciació

Un punt de partida, no cal experiència prèvia. Classes per a nens, joves i adults. Les nostres sessions d’iniciació són divertides i enriquidores, aprèn mentres t’ho passes bé!

AVANÇAT

Sessions de pràctica de tècnica i tàctica pels més avançats. Classifiquem per edats i el principal objectiu és la continua pràctica i l’aprenentatge per a assolir un bon nivell esportiu.

PERFECCIONAMENT

Pels més experimentats o els que volen participar en competicions. Perfeccionar la tècnica és sovint tornar enrere, pulir errors i seguir treballant per a millorar i adquirir el millor nivell.

El teu Club d'Esgrima a la ciutat de Manresa! A on podràs practicar Esgrima com a esport, esgrima escènica i esgrima antiga. T'atreveixes a provar-ho?