Esgrima

Antiga

Descobreix l'Esgrima Antiga, un art perdut que ha perdurat gràcies a antics tractats d'armes. Reviu les tècniques que es feien servir i segueix les ensenyances de mestres com Fiore o Liechtenauer!

Aprèn un art perdut

Una manera diferent d'entrenar cos i ment!

Coneix què és l'esgrima antiga i posa't a prova amb les nostres classes a partir de 15 anys.
No et quedis sense plaça, aprofita ara per redescubrir un art perdut.

Què és?

Les sessions d’esgrima antiga que realitzem ens fan redescobrir l’art de la lluita que es feia servir temps enrera. Ens basem en diferents tractats, com es van crear i desenvolupar, i els punts positius i negatius d’aquests. Posem en pràctica tècniques i tàctiques d’altres èpoques mitjançant els combats.

És segur?

Prioritzem la seguretat pel davant de tot. Disposem de material de protecció per a les nostres sessions, entrenaments i combats. A diferència del que es pensa l’esgrima és molt segura i no fomenta l’agressivitat, si no el respecte, l’autocontrol i té molts beneficis.

Què es necessita?

Demanem que els nostres alumnes tinguin moltes ganes i predisposició per a aprendre. Les nostres sessions estan dirigides als majors de 15 anys. En quant al material el deixem nosaltres, només cal portar roba d’esport!

Material segur

Les espases que fem servir estan adaptades pel desenvolupament de la tècnica i el treball en parelles. La tècnica d'espasa que actualment reforcem és la  d'espasa llarga de mà i mitja. També disposem d'espases adaptades pels combats. Tot aquest material es fa servir  juntament amb el material de protecció adequat per a les sessions, guants protectors i caretes. Aquests elements fan que les nostres pràctiques siguin molt segures.

Espases de mà i mitja pel desenvolupament de la tècnica i espases llargues adaptades pels combats. Guants protectors i careta protectora personalitzada.

Iniciació

Un punt de partida, no cal experiència prèvia. Classes per a nens, joves i adults. Les nostres sessions d’iniciació són divertides i enriquidores, aprèn mentres t’ho passes bé!

Avançat

Sessions de pràctica de tècnica i tàctica pels més avançats. Classifiquem per edats i el principal objectiu és la continua pràctica i l’aprenentatge per a assolir un bon nivell esportiu.

Perfeccionament

Pels més experimentats o els que volen participar en competicions. Perfeccionar la tècnica és sovint tornar enrere, pulir errors i seguir treballant per a millorar i adquirir el millor nivell.

ESGRIMA SHM

El teu Club d'Esgrima a la ciutat de Manresa! A on podràs practicar Esgrima com a esport, esgrima escènica i esgrima antiga. T'hi atreveixes?