Un esport únic!

L'esgrima és un esport de combat en el que s'ha d'aconseguir tocar a l'adversari amb una espasa. És un esport que desenvolupa tant física com mentalment, incorporant tècnica i tàctica.

Existeixen tres modalitats a l’esgrima, cada una d’elles molt diferenciada de l’altre. Principalment es distingeixen segons l’arma, tot i que també les normes de com guanyar el punt fa que cada una d’elles sigui única.

Floret

Arma precisa i tècnica. El floret és una arma d'estocada i el principal blanc vàlid és el tronc, no valen braços ni cames i només una part parcial de la careta (barbada). Es tracta d'una arma de convenció, és a dir, l'atacant té la prioritat del punt.

Espasa

L'arma dels duels. L'espasa és també una arma d'estocada però en aquesta modalitat no existeix convenció. És a dir, no hi ha una interpretació de la prioritat d'atacant. El primer tirador que aconsegueix tocar guanya el punt. En el cas de que tots dos toquin a la vegada s'otorga punt doble.

Sabre

Arma de cavalleria. El sabre és una arma d'estocada i tall. El tocat vàlid és de cintura cap a amunt, tot i que el tocat a les mans no és vàlid. Es tracta d'una modalitat molt dinàmica i física. Combina una part anaeròbica més elevada en relació a les altres modalitats.

Al nostre club oferim classes d’esgrima esportiva a la modalitat de sabre. Tenim diferents grups separats per categories i nivells. Les nostres classes van des de l’iniciació al perfeccionament.

"L'art de l'esgrima consisteix en dues coses, en tocar i evitar que et toquin".

Molière (1670)

Què fem?

Esgrima infantil
Sessions per a nens i nenes des dels 6 als 12 anys. Aprenentatge de l'esgrima a través de les formes jugades, el treball en parelles i els duels! Aprendre i disfrutar del nostre esport!
Esgrima per a joves
Tenim sessions enfocades a l'oci i l'aprenentatge del nostre esport. Des de nivell iniciació fins a perfeccionament, la participació a les competicions és opcional.
Esgrima per a adults
Tots els nivells i totes les edats. Participa a les nostres sessions d'adults i prèn part en un esport que desenvolupa tant física com mentalment!
Esgrima de competició
Sessions enfocades al perfeccionament i a la pràctica de les competicions dels diferents circuits. Aprenentatge i diversió garantides, però només pels més valents!
Previous
Next

Demana ara més informació