Lliga Catalana 2

Published by admin@esgrima-manresa.cat on

Lliga Catalana 2

28 i 29 de Gener de 2023

El cap de setmana del 28 i 29 de Gener s’ha celebrat la segona prova puntuable de rànquing autonòmic. Es tracta de la Lliga Catalana de la Federació Catalana d’Esgrima, a la que hem participat a la modalitat de sabre i en totes les categories. Molts participants de totes les edats s’han reunit per a disputar les trobades, a continuació els resultats i un petit resum del cap de setmana.

Competició Absoluta

Dissabte es va iniciar la prova a la categoria absoluta, a on comptavem amb les nostres tiradores Imma Benítez i Abril Dolado.

L’Imma va fer uns resultats a la poule molt bons, quedant en tercera posició després de les poules. Abril va patir més i es va complicar una mica la posició per a les directes. Totes dues van lluitar molt bé, passant a taula de 8, a on finalment caurien i acabarien cinquena (Imma) i vuitena (Abril), molt aprop de les medalles.

Encara queda molt camí i s’ha de seguir millorant, els resultats estan arribant!

Imma Benítez

5a Posició

Abril Dolado

8a Posició

A continuació podeu veure els resultats complerts:

Competició M15

Després de la prova absoluta ha començat la prova per a menors de 15 anys. Un bon grup de tiradors catalans i amb la presència de tiradors valencians (convidats per la FCE i amb els que hem pogut gaudir de molt bons assalts) han lluitat per a poder aconseguir bones posicions i un lloc al podi.

Els nostres representants eren Jan Beramendi i Alejando Román pel masculí i Mariona Sanahuja i Èlia Prat pel femení.

En quant al masculí, Jan i Alejandro han pogut demostrar el seu bon moment de forma trobant-se a la final, a la qual s’imposaria finalment Alejandro.

Les noies han demostrat un cop més el seu bon nivell, quedant en primera posició Mariona i tercera Èlia. Amb un molt bon paper a la competició, ja que un cop més ha sigut mixte i després premiació posterior separada.

Enhorabona a tots i totes, seguim!

Alejandro Román i Jan Beramendi

🥇 1a Posició
🥈 2a posició

Mariona Sanahuja i Èlia Prat
🥇 1a Posició
🥉 3a posició

A continuació podeu veure els resultats complerts:

Competició M11 i M13

Diumenge al matí s’han disputat les competicions per a nens i nenes menors d’onze anys (M11) i per a menors de 13 anys (M13).

A M11 no vam poder comptar amb la presència de l’Enzo Goméz, baixa temporal per lesió.

A M13 els nostres esportistes han sigut Èlia Prat i Aran Sivill en quant a les noies i Arnau González, Marcel Sanahuja i Aleix Sas en quant als nois.

Aran ha acabat la competició en primera posició i Èlia en segona posició, totes dues pujant finalment al podi femení.

Els nois han lluitat força bé, encara que tenen coses a millorar. Malauradament els creuaments han fet que alguns d’ells s’hagin creuat, però de tota manera ho han fet molt bé. Finalment en Marcel ha pujat al podi a recollir la medalla de bronze.

Enhorabona a participants, organitzadors i pares i mares!

Marcel Sanahuja

🥉 3a posició

Aran Sivill i Èlia Prat
🥇 1a Posició
🥈 2a posició

Competició M17

Un cop ha finalitzat la competició benjamí s’han donat cita els esportistes de la categoria M17.

Els nostres representants han sigut Yuri Izquierdo, Jan Beramendi, Jordà Montalà, Alejandro Román i Bernat Vilaseca, en quant al masculí. Mariona Sanahuja ha disputat també aquesta competició M17, juntament amb Abril Dolado.

La competició masculina comptava també amb participants de València que s’han reunit per a poder practicar esgrima. Alejandro ho ha donat tot i finalment ha caigut a semifinals, emportant-se una valuosa medalla de bronze. Ha sigut en general una competició força disputada i finalment els resultats queden de la següent manera: Jan Beramendi en 11a posició, Jordà Montalà 16è, Yuri Izquierdo en 17è i Bernat Vilaseca 18è.

En quant a la competició femenina Abril Dolado ha compartit podi amb Mariona Sanahuja, acabant les dues en 3a posició.

A continuació podeu veure els resultats complerts:

Enhorabona a tots els participants, seguim treballant!

Abril Dolado i Mariona Sanahuja

🥉 3a posició

Alejandro Román

🥉 3a posició

Demana més informació: