Lliga Catalana 1

Published by admin@esgrima-manresa.cat on

Lliga Catalana 1

15 i 16 d'Octubre de 2022

Aquest darrer cap de setmana s’ha organitzat a Reina Elisenda la primera prova puntuable per a tots els esgrimistes catalans. Es tracta de la primera Lliga Catalana de la temporada i ha reunit a forces tiradors de totes les edats, separats per les seves categories.

Competició Absoluta

El dissabte 15 era el torn de la competició absoluta, a la que hi participaven Adrià Segon, Mallol Vall i Imma Benítez. Ha sigut una prova força complicada a la que han assistit els millors esportistes de la categoria senior.

El nostre esportista, Adrià Segon no ha pogut passar de poule i ha acabat en 29a posició. Mallol Vall ha passat poule però ha fallat a la primera directa en perdre 13-15, acabant finalment en 24a posició.

En quant a les noies, Imma Benítez, molt perjudicada amb l’arbitratge a la poule, ha acabat finalment en 14a posició.

Adrià Segon

29a Posició

Mallol Vall

24a Posició

Imma Benítez

14a Posició

A continuació podeu veure els resultats complerts:

Competició M15

El mateix dissabte i després de la competició absoluta ha començat la prova infantil per a menors de 15 anys. Hi havia pocs esportistes aquest cop, i molts d’ells eren de la categoria M13 també.

Els nostres representants eren Jan Beramendi pel masculí i Mariona Sanahuja pel femení.

Jan s’ha anat trobant més còmode conforme s’anava desenvolupant la competició i finalment ha quedat en 3a posició.

Mariona ha disputat també la competició mixta i ha lluitat contra nois i noies de la seva categoria. Ha quedat força bé de la competició mixta, acabant en 1a posició al podi femení.

Jan Beramendi

🥉 3a Posició

Mariona Sanahuja

🥇 1a Posició

A continuació podeu veure els resultats complerts:

Competició M11 i M13

Diumenge al matí s’han disputat les competicions per a nens i nenes menors d’onze anys (M11) i per a menors de 13 anys (M13).

En quant a M11 hi ha participat l’Enzo Gómez, que ha lluitat molt bé les dues voltes de poule i ha quedat tercer del seu quadrant (2).

A M13 els nostres esportistes han sigut Èlia Prat en quant a les noies i Arnau González, Marcel Sanahuja i Aleix Sas en quant als nois. Èlia ha acabat la competició en segona posició, pujant al podi femení. Arnau i Aleix han lluitat bé i han acabat la competició contents pel resultat, però amb ganes de poder millorar i demostrar-ho la propera vegada. Finalment Marcel Sanahuja ha quedat en 3a posició en perdre 7-10 contra l’actual campió.

Enhorabona a participants, organitzadors i pares i mares!

Marcel Sanahuja

🥉 3a posició

Èlia Prat

🥈 2a posició

Enzo Gómez

🥉 3a posició

Competició M17

Un cop ha finalitzat la competició benjamí s’han donat cita els esportistes de la categoria M17.

Els nostres representants han sigut Yuri Izquierdo, Jordà Montalà i Bernat Vilaseca, en quant al masculí. Mariona Sanahuja ha disputat també aquesta competició M17. Malauradament en Mallol Vall ha sigut baixa per indisposició.

La competició masculina comptava també amb participants de València que s’han reunit per a poder practicar esgrima. Ha sigut una competició força disputada i finalment ha quedat de la següent manera: Yuri Izquierdo en 9a posició, Bernat Vilaseca en 10a posició i Jordà Montalà en 13a posició.

En quant a la competició femenina Mariona Sanahuja ha tornat a pujar al podi al acabar en 3a posició en una competició força més difícil.

A continuació podeu veure els resultats complerts:

Enhorabona a tots els participants, seguim treballant!

Mariona Sanahuja

🥈 2a posició

Demana més informació: