Nominació a la Nit de l’esportista de Manresa

Published by admin@esgrima-manresa.cat on

Nominació a la "Nit de l'esportista"

Adrián Román rep un guardó pels resultats obtinguts

Aquest proper dimecres dia 7 de Setembre es celebra la 51a Gala de l’esport manresà, també coneguda com a “Nit de l’esportista de Manresa”. En aquest esdeveniment es fan entregues de premis als millors esportistes de la ciutat de Manresa o amb entitats esportives amb seu a la ciutat.

El nostre jove tirador, Adrián Román, ha sigut nominat per segona vegada a millor esportista jove. No és la primera vegada que un esportista del club hi participa ja que en Mallol Vall també ha sigut nominat en ocasions anteriors. Aquest cop, però, el seu company de club opta a poder destacar a la categoria de joves esportistes, amb mèrits com la primera posició als Campionats del Mediterrani d’Esgrima i una segona posició als Campionats d’Espanya per a menors de 15 anys.

L’espectacle es realitzarà al teatre Kursaal de Manresa aquest proper dimecres dia 7 de Setembre a les 19h. i les entrades són gratuïtes. No obstant, per a poder accedir-hi cal fer una reserva online a través de la web del Kursaal.

Ho podeu fer a través del següent enllaç. Animeu-vos i feu costat a l’Adrián en aquesta nit memorable! Encara hi queden localitats disponibles!

Contacte amb nosaltres!